Vad är en canvastavla?

Canvastavlor är en duk som spänns fast på en träram. Canvastavlor är ett unikt sätt att visa upp konstverk. De utgör ett prisvärt och lättillgängligt alternativ för konstentusiaster, med flexibiliteten att använda den var som helst i hemmet eller på kontoret! Jag rekommenderar dessa produkter om du vill ha något annat än traditionella väggar.

Vilket material är canvastavlor gjorda av?

Våra canvastavlor tryckta på en speciell nonwovenduk som perfekt återger färger. Duken är uppspänd på en lätt men stabil ram tillverkad av miljövänliga material. Högkvalitativt tryck med levande färger och perfekt återgivna detaljer, oavsett canvastavlans format, ger dekoration av toppkvalitet.

Tavla - Flock fåglar över savannen-3Tavla - Flock fåglar över savannen-4

 

Canvastavlor är en dekoration som fångar ögat, oavsett rum! Vårt sortiment inkluderar stora canvastavlor till ditt vardagsrum, representativa väggkonsttryck till kontoret, rogivande tavlor till sovrummet, canvastavlor som ger inredningen ett personligt uttryck och en unik atmosfär, glada canvastavlor till ditt barns rum, etc. En canvastavla kan också pryda väggen i mindre uppenbara rum som kök, badrum eller hall. Oavsett rum ger den interiören en unik atmosfär och skapar en mysig miljö för alla inneboende och gäster.

Se alla våra canvastavlor