Vi på Wamaya brinner för att skapa vackra väggar med tavlor och posters.

Välj bland tusentals olika designer – vi erbjuder tavlor av högsta kvalitet.

Koh Samui, Thailand

Februari 2024

50cm
70cm

Skapa din egna tavla

Skapa din unika tavla med personlig prägel! Hos oss kan du enkelt göra din egen tavla, oavsett om du vill ha en tavla med egen bild, text eller en kombination av båda. Vårt intuitiva designverktyg låter dig designa din egen tavla precis som du vill ha den – vare sig det är genom att måla din egen tavla digitalt, välja en personlig tavla med ram, eller skapa en stor tavla som fångar alla blickar.

Med några enkla steg kan du beställa tavla med egen bild och text, och göra din interiör ännu mer personlig. Oavsett om du söker en unik gåva eller vill ha en personlig tavla med egen bild och text för ditt eget hem, har vi lösningen för dig. Välj att göra din egen tavla med ord gratis, designa en egen poster med text, eller varför inte prova på att göra en egen tavla med spackel för en mer texturerad känsla?

Vi erbjuder även möjligheten att beställa tavla med egen bild, vilket gör det lätt att förvandla dina favoritfoton till konst. Skapa en foto tavla med din egen bild för att föreviga minnen eller ge bort en personlig gåva som garanterat uppskattas. För en ännu mer unik touch kan du göra en egen tavla med ram, vilket lägger till en elegant inramning till ditt konstverk.

Designa egen poster