Vanliga frågor & svar

Om du har några övriga frågor – maila oss på info@wamaya.se

Vad kostar frakten?
Hos oss får du fri frakt när du handlar för mer än 1000 SEK, handlar du för mindre kostar frakten 49kr.
Hur lång är leveranstiden?

För de flesta produkter är leveranstiden cirka 5 till 7 dagar inklusive tillverkningstid. Vissa varor har längre tillverkningstid som till exempel rumsavdelare som har en total leveranstid på cirka 7 till 9 dagar samt handmålade tavlor som har en leveranstid på cirka 15 till 20 dagar.

Vilka betalningslösningar har ni?

Vi använder oss av Billmates betalningslösning. Vi erbjuder Swish, faktura och kortbetalning.

Kan jag ångra mitt köp?

Du kan självklart ångra ditt köp. Vi följer alla konsumentlagar och du har alltid 14 dagars ångerrätt och givetvis får du dina pengar tillbaka. Det enda du behöver stå för själv är returfrakten. Observera att specialbeställda produkter som till exempel en handmålad tavla inte innefattas av ångerrätt. 

Vad gör jag om jag inte får en beställningsbekräftelse?

Om du av någon anledning inte skulle få en beställningsbekräftelse till din e-post adress så skicka e-post till info@wamaya.se med detaljerna på din beställning så fixar vi det.

Ingår det ram till era tavlor?

Ja, till våra canvastavlor ingår det alltid en kilram i trä.

Vad är det för kvalitet på era produkter?

Allt vi säljer i butiken är av högsta kvalitet och allt material som används vid tillverkningen av våra produkter är EU certifierat, giftfritt och miljövänligt.

Vad betyder non-woven material ni nämner för tapeter och fototapeter?

Non-woven är en blandning av pappersmassa och konstfiber vilket gör det lättare att tapetsera då klistret appliceras på väggen i stället för på tapeten, man behöver inte ett tapetserarbord. Tapeterna ska också tapetseras kant i kant utan överlappning då de inte krymper när limmet torkat. Tapeterna är tåliga, lätta att rengöra och vattenavvisande vilket möjliggör användning även i köket.

Är alla era tapeter och fototapeter av non-woven material?

Ja alla våra tapeter och fototapeter är av högsta non-woven kvalitet och färgen som används för trycket är EU certifierad och miljövänlig.

Säljer ni de tillbehör jag behöver för att tapetsera?
Vi har alla tillbehör du behöver för en lyckad tapetsering, se våra tillbehör här
 
Har ni tillbehör för att hänga upp en tavla?
Ja vi har en så kallad sågkrok som man fäster på en canvastavla samt spik som går att använda på alla typer av väggar. Vi har även tavelhållare.
 
Här hittar du vår sågkrok och här är våra tavelhållare.