Fri frakt över 1000 kr

Leverans inom 5-8 dagar

Koh Samui, Thailand

April 2024

50cm
70cm

Skapa egen poster

Att skapa en egen poster är en personlig och kreativ process som gör att du kan uttrycka din stil, minnen eller budskap på ett unikt sätt. Med möjligheten att göra din egen poster online gratis, har du friheten att designa precis som du önskar, oavsett om det är för att beställa en poster med egen bild eller skapa en poster med egen text.

 1. Välj Din Bild
  Processen är enkel: börja med att välja din favoritbild för din foto poster. Det kan vara en bild från en minnesvärd resa, en speciell händelse, eller till och med en egen konstnärlig skapelse. Poster med egen bild ger ett personligt intryck i ditt hem och är en konversationstartare bland gäster.
 2. Designa Din Poster
  Nästa steg är att designa din egen poster. Med vårt verktyg kan du lägga till och anpassa text, ändra layouten och experimentera med färger. Om du vill göra en poster med text, kan du välja typsnitt och placering för att komplettera din bild och skapa harmoni i designen.
 3. Anpassa Storleken
  Bestäm storleken på din poster. Vanliga storlekar är till exempel 50×70 cm, vilket är en standardstorlek för ramar och lätt att hitta plats för på de flesta väggar.
 4. Lägg Till Text
  Om du vill ha en budskap eller titel på din poster, skriv in din text. Du kan välja bland olika typsnitt och färger för att matcha din bild och den känsla du vill förmedla.
 5. Beställ Din Poster
  När allt är klart kan du beställa din poster. Med vårt verktyg kan du beställa poster med egen text och bild, vilket ger dig fullständig kontroll över slutprodukten. Slutligen, när din unika poster är färdig och har levererats, är det bara att rama in den och hänga upp den på en hedersplats. En poster av egen bild blir inte bara en fin detalj i ditt hem, utan även en ständig påminnelse om ditt kreativa uttryck.

Designa egen poster